Over Ons

Gooimeer de firma achter de Energie-damwanden

Gooimeer B.V. is al sinds 1976 een begrip in stalen damwanden. Het bedrijf is opgericht vanuit een kantoor in Naarden, van waaruit damwanden werden verkocht en verhuurd. Na jaren van gestage groei, werd in 1996 een terrein in Almere gekocht, waar een nieuw kantoor werd gebouwd naast een groot opslag terrein. In de loop der jaren is Gooimeer systematisch verder gegroeid, door onophoudelijk te investeren in innovatie, assortimentsuitbreiding, en een stringent milieu-, veiligheids- en kwaliteitsbeleid. Het succes van het bedrijf is verankerd in de waarden van het familiebedrijf: dienstverlening op basis van betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Goede dienstverlening is persoonlijke dienstverlening. Het is voor ons vanzelfsprekend u adequaat te informeren, stipt te leveren en te werken conform ISO 9001-2015 norm.

Sinds 2018 is Gooimeer ook actief met Energie-damwanden samen met onze Duitse partner SPS Energy. Deze firma heeft het patent op de Energie-damwanden en Gooimeer is hun licentiehouder voor de Benelux. Energie-damwanden zijn stalen damwanden, die naast hun gebruikelijke functie van grond- en waterkering ook een functie hebben van energieleverancier. Deze stalen damwanden worden door Gooimeer op hun locatie in Almere voorzien van de juiste collectoren, alvorens ze worden aangebracht in de bodem, om als oneindige duurzame energiebron te kunnen fungeren.

Gooimeer is dus veel meer dan alleen de leverancier van stalen damwanden.

Wij:

  • denken mee vanaf het vroegste stadium,        
  • hebben een flexibele instelling,
  • voldoen aan alle technische-, financiële- en milieucriteria,
  • zijn flexibel, ook als de eisen veranderen,
  • blijven betrokken, ook na afronding van een project,
  • denken mee op verschillende niveaus,
  • zijn niet tevreden, totdat de beste oplossing is gerealiseerd.


De relaties met onze klanten zijn zonder uitzondering lange termijn relaties. Waarom zijn en blijven steeds meer klanten zo tevreden? Omdat Gooimeer staat voor betrouwbaarheid, service, innovatie, betrokkenheid en flexibiliteit.

U ontwikkelt het bestek voor een bouwproject en zoekt de beste oplossing voor een grond en/of waterkering? U plant een bouwproject en u bent op zoek naar Energie-damwanden om het gebouw te kunnen verwarmen en/of koelen? Gooimeer levert u de (energie)damwanden, stalen buispalen, of rijplaten, waarmee u uw project tot een succes maakt!

Kortom Gooimeer is een bedrijf dat zijn sporen in de bouwwereld in de loop der jaren meer dan verdiend heeft en waar men op kan bouwen.